Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Corona information

måndag 31 augusti 2020 - torsdag 31 december 2020

Vi har just träffats i exkursionskommittén för att tala om vinterns och vårens exkursioner i föreningen. Ingen blir väl förvånad när vi nu berättar att vi helt enkelt inte kan veta hur vi kan skåda fågel tillsammans på ett säkert sätt under den närmaste framtiden!

Vi tror att humöret och framtidstron mår bra av att planera för att vara ute i fågelmarkerna – men bara om det sker på ett tryggt sätt. Vi väljer därför att låta en del av de planerade exkursionerna vara kvar och vi är noga med att följa myndigheternas rekommendationer. Detta innebär att vi kommer att behöva sätta maxgräns för antalet deltagare för en del exkursioner, även de som annonserats som öppna. Och det betyder att vi kommer att behöva ställa in exkursioner som bygger på samåkning, i buss eller bil.

Av den anledningen är det mycket viktigt att du går in på hemsidan och läser vad som gäller för just den exkursion du funderat på att delta i. Det är BARA DÄR du hittar aktuell information! Informationen i tidningen kan vara helt inaktuell. Så håll ut och håll koll!

Så hoppas vi att vi snart kan ses ute igen! Fram till dess är ju fågelskådning en källa till glädje för oss alla, men det är ofta roligare att kunna göra det tillsammans!

Hälsningar från
GOF:s exkursionskommitté

Detaljer

Start:
måndag 31 augusti 2020
Slutar:
torsdag 31 december 2020
Evenemang Kategori: