Fågelcentralens kalender 2010 – köp den idag!

För sjätte året i rad finns nu Fågelcentralens populära kalender till försäljning! Köp en redan idag och hjälp till att stödja denna viktiga men ekonomiskt ansträngda verksamhet.

Tack för stödet!
Tack alla ni som stöttat och bidragit till vår verksamhet 2009! Det är tack vare er som vi med gott mod kan se fram emot och möta de utmaningar som väntar 2010!

Nyrenoverat
Intäkterna från kalenderförsäljningen har precis som tidigare år gått till vård av djuren, mat och mediciner men förra årets intäkter möjliggjorde dessutom att vi kunde dra igång en mycket behövd renovering av vår flygträningsbur. Förhoppningsvis kommer vi kunna bjuda på en mindre invigning av denna under våren 2010. Mer information om detta kommer att presenteras via vår hemsida: www.fagelcentralen.se

Ny fågelrestaurang
Nytt för i år är också att vi har anlagt en Fågelrestaurang på en halv hektar i anslutning till Fågelcentralen och vi tror att denna kommer vara mycket välbesökt under årets kalla månader. Fågelfrön att köpa finns också för de som vill hjälpa fåglarna därhemma att klara vintern. Återigen vill vi passa på att säga ett stort TACK till alla er som stöder verksamheten genom vår kalender. Fågelcentralen är beroende av bidrag och stöd, och det är upp till allmänheten att se till att verksamheten fortlever. Ditt stöd behövs! Beställ genom att klicka på länken nedan:

» Beställ din kalender här! (100 kr inklusive porto)

Text: Fågelcentralen
Bild: Fågelcentralen