Nu är den här – Fågelcentralens kalender 2013!

Tack alla ni som stöttat och bidragit till vår verksamhet!
Innevarande år har varit väldigt intensivt för oss på Fågelcentralen, vi har satt ihop en ny kalender som vi hoppas ni skall uppskatta. Årets tema är ugglor. Vi har 11 regelbundet häckande ugglor i Sverige plus en som finns nära oss i Danmark men endast sporadiskt hos oss. Åren 2011 och 2012 har varit fantastiska uggleår i Sverige på olika sätt och detta vill vi uppmärksamma.
Vi tyckte att den förra säsongen var intensiv, men innevarande år har varit väl så omfattande och ny högsta notering av antalet inkomna fåglar kommer det att bli under 2012.

Fågelfrön att köpa finns givetvis för dem som vill hjälpa fåglarna därhemma att klara vintern. Fågelholkar finns också att
beställa – den perfekta presenten för den naturintresserade, kanske en lämplig julklapp.

Slutligen vill vi återigen passa på att säga ett stort TACK till alla er som stödjer Fågelcentralens verksamhet. Kalendern har blivit vår räddning och största inkomstkälla. Utan den hade Fågelcentralen varit tvungen att stänga. Vi är beroende av bidrag och stöd och det är upp till allmänheten att se till att vår verksamhet finns kvar.

Ditt stöd behövs!

Du kan göra din beställning på vårt beställningsformulär. Du kan även e-posta din beställning till oss på birdcenter@swipnet.se eller ringa oss på telefon 0303-16501.

Sätt sedan in 95 kr gånger antalet beställda kalendrar (plus 5 kr för porto per kalender) på plusgiro 165316-1. Var noga med att skriva namn, adress och antal beställda kalendrar på din inbetalning i rutan ”meddelande till betalningsmottagaren”.

När vi mottagit din betalning behandlar vi din beställning.
Vi skickar sedan ut din kalender/kalendrar så snabbt som möjligt.

» Läs mer om Fågelcentralen

Text: Fågelcentralen
Bild: Peter Hvass