GOF-resa till Pingvinernas rike

Vi har en infoträff om denna resan, Falklandsöarna, Sydgeorgien och Antarktis på Ekliden, tisdagen den 29 jan, 18:30. Det finns platser kvar, ta tillfället i akt och bli inspirerade till denna unika resa.
Resan samordnas med Polarquest och deras representanter kommer att tillsammans med oss gå igenom resan med bilder från området.
Anmäl er gärna till oss rudi.Jelinek@gmail.com och berra.lindberg@gmail.com, så fixar vi fika till självkostnadspris i vanlig ordning.
Välkomna

Text: Rudi Jelinek
Bild: Niklas Nilsson

GOF:s resa till Svalbard 12-22 juli 2018

Vi har några platser kvar till rabatterat pris till denna resa; vi kan hålla platserna till slutet av september. Har ni funderat på att följa med på denna kryssning så hör av er så fort som möjligt. Mer info finns att hämta i Fåglar på Västkusten, 3/2017 eller hör av er till oss.
Rudi Jelinek, 070-388 46 30, rudijelinek@gmail.com
Berndt Lindberg, 073-693 81 00, berra.lindberg@gmail.com

Text: Rudi Jelinek
Bild: Mattias Henningsson

Hawaii 19/3–4/4 2011


Bild: Barbro Andreasson

GOF och Gunilla Jarfelt bjöd in till en skådarresa till Hawaii, en plats som hon har besökt vid ett flertal tillfällen, ett Hawaii som för de flesta av oss förknippas med sköna dagar på välkända stränder som Waikiki Beach i Honolulu under vajande palmer. Och kanske också med japanernas bombning av Pearl Harbor under andra världskriget.
Fortsätt läsa ”Hawaii 19/3–4/4 2011”