Inbjudan till fototävling

Var med och delta i årets fototävling!
VINTERFÅGLAR
Fånga någon av vinterns alla fågelögonblick med din kamera. Tävla med dina två bästa fågelbilder på Skärfläckans dag i maj. Bilden/bilderna ska vara tagna mellan 2012-01-02-2012-04-09. Fina priser till de fem bästa bidragen. Ingen anmälningsavgift tas ut. Inlämning av bilder sker med mail till tavling@vbgfoto.se. I mailet ska fotografens namn, adress och telefonnummer anges samt bildfilernas namn, se Inbjudan till fototävling.

Text: Skärfläckans dag
Bild: Attila Seprenyi

Bildkväll måndag 25/10

En afton med fågelbilden i centrum under ledning av Gunnar Aus! När det gäller bilder så sitter nästan alltid skönheten i betraktarens ögon. Vad innebär det för dig som fotograf? Kanske att man fotograferar olika beroende på vem man skall visa bilden för? Tanken med kvällen är att vi skall ha en workshop kring fågelbilden. Efter en kort inledning kommer vi att ha en öppen, men strukturerad, bilddiskussion kring deltagarnas egna bilder.
Fortsätt läsa ”Bildkväll måndag 25/10”

Skärfläckans dag

Den 2 maj 2010 – då vårens fågelflyttning är i full gång och skärfläckan anlänt till Getteröns naturreservat – arrangeras för andra året i rad en stor fågelfestival på naturum Getterön. Förra året samlades över 1 600 personer på den allra första upplagan av ”Skärfläckans dag”.
Fortsätt läsa ”Skärfläckans dag”